977 311 954 - 601 188 059 (només whatsapp) formacion@microbits.es

EL NOSTRE LEMA:

Proporcionar serveis acordes amb les expectatives

dels nostres clients

 

La direcció comunica i difon aquesta política a tot el personal de l’organització, garantint el seu enteniment.

ELS NOSTRES OBJECTIUS:

  •  MISSIÓ:     

Pretén satisfer als clients en els seus cursos de formació ocupacional i no reglada, assegurant un ensenyament en concordança amb les exigències del mercat laboral i les seves expectatives personals. S’ofereixen cursos subvencionats per a aturats i treballadors, a més de cursos de formació programada per a empreses. Microbits Institut es compromet a complir amb la normativa legal, els requisits i a millorar contínuament l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015.

 

  • VISIÓ:

Volem ser un referent en la formació no reglada en les nostres àrees formatives: informàtica, oposicions, seguretat privada, gestió empresarial, idiomes i formació a mida per a empreses. Aconseguir el reconeixement de tots els grups d’interès com a centre líder en formació privada, a més de la plena satisfacció dels nostres clients. Treballar amb empreses de la província per proporcionar-los l’ajuda necessària en el reciclatge formatiu dels seus treballadors.

 

  • VALORS:

Microbits Institut és un centre de més de 400m2, amb aules modernes, espaioses, ben il·luminades i còmodes. Tota la documentació que lliurem als alumnes està basada en exercicis i casos pràctics i està elaborada especialment pel propi personal del centre, que contínuament el revisa, l’actualitza i el millora. Els professors estan altament qualificats i es reciclen any rere any en les seves especialitats, de tal manera que poden impartir classes particulars o fetes a mida segons el que necessiti l’alumne. Tot enfocat a aconseguir la total satisfacció dels nostres clients.

 

Aquesta Política de la Qualitat pretén integrar dins de l’organització la Gestió de la Qualitat, per a evolucionar cap a la satisfacció dels clients, la reducció d’errors, la millora de serveis i l’eficiència econòmica de Microbits Institut.

La direcció es compromet a complir amb els requisits tant del client com els legals i reglamentaris i controlar les polítiques difoses.

                                                                                                La direcció.

 

 

Aprovat: 01/07/2022